Jaltest Română Blog

Cojali Group

Cojali Group

vineri, 17 mai 2013

PROIECTUL JALTEST MEXIC


Ca o noua dovada a expansiunii internationale a Grupului Cojali, ne face placere sa va informam ca am deschis un nou birou, care va representa Grupul Cojali în capitala Mexicului.

Profitând de marea experienta si succesul, pe care-l are în prezent proiectul Jaltest în Statele Unite, ne încumetam acum sa patrundem pe pietele din Mexic si America Centrala.

Avem deplina încredere în succesul acestui nou proiect, având în vedere ca flota de vehicule din Mexic si America Centrala este acoperita perfect de aparatul nostru de diagnoza, care ofera o solutie total adaptata pentru aproape 100% din vehiculele industriale, care circula pe soselele din aceste tari.

Aspectul principal al acestui proiect este ajutorul absolut acordat distribuitorilor si clientilor finalo. Cu un birou local în Ciudad de Mexico, ne asiguram ca vom oferi asistenta cea mai buna si mai apropiata pentru partenerii nostri.

Por esta razón, cualquier persona de México o América Central que esté interesada en la diagnosis de Jaltest puede contactar directamente con nuestra oficina en México de la siguiente manera:
Orice persoana din Mexic sau America Centrala interesata sa achizitioneze Jaltest poate contacta direct cu biroul nostru din Mexic pe urmatoarele cai:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu