Jaltest Română Blog

Cojali Group

Cojali Group

marți, 7 mai 2013

Automechanika Middle East 2013



Si anul acesta marcile cele mai importante din industria auto se întâlnesc la Dubai, în cadrul târgului Automechanika Middle East 2013. În urma succesului de anul trecut, Grupul Cojali nu vrea sa piarda sansa de a prezenta din nou aparatul de diagnoza multimarca si multisistem pentru vehicule grele si usoare, Jaltest. Profitam astfel de ocazie, pentru a aduce la cunostinta publiclui ultimele noutati din software: noi marci si modele, noi functii si optiuni, care fac din Jaltest aparatul de diagnoza cel mai complet si functional de pe piata internationala. 



O noua functie din cadrul Jaltest Soft este programul iparts , cu care se pot localiza piesele necesare pentru reparatia vehiculului, oferind piese alternative fabricate de alti producatori din industria auto, pe lânga piesele originale.

Cu noul modul de diagnoza din cadrul Jaltest Soft, ETM (Electronic Test Module), aparatul dv. se poate transforma într-o ECU, pentru a verifica cum functioneaza modulatoarele EBS, evitând astfel sa fie înlocuite fara a fi necesar. 


Cele mai noi variante de calculatoare, ofera clientului final comoditate, un laptop usor de manevrat, cu ecran digital si un software îmbunatatit.

                Puteti avea acces direct la toate aceste noutati, vizitându-ne la standul de la Automechanika Middle East 2013 sau contactând unul din distribuitorii nostri din toata lumea.


Javier de la Guía

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu