Jaltest Română Blog

Cojali Group

Cojali Group

miercuri, 28 mai 2014

Cojali USA prezenta la TMC

Cojali USA a avut placerea sa participe la Congresul Anual si Expozitia Tehnologia Transportului (TMC’s 2014 Annual Meeting and TransportationTechnology Exhibition), care a avut loc de la 8 la 13 martie 2014 la Nashville’sMusic City Center, Nashville (Tennessee).

                                                    
Este vorba despre o data importanta în fiecare an pentru cele mai însemnate firme si organizatii relationate cu industria transportului rutier de pe piata Americii de Nord. Cojali USA nu a vrut sa piarda acest eveniment si în stand-ul nostru am avut ocazia sa realizam demonstratii cu Jaltest, precum si sa tinem întâlniri de afaceri cu diverse firme interesate de solutia noastra de diagnoza multimarca. Pe deasupra am putut cunoaste în premiera produsele si serviciile cele mai noi prezentate la aceasta editie.

Reprezentantii Cojali prezenti la Nashville au putut asista de asemenea la conferinte interesante unde au aflat despre ultimele dezvoltari tehnologice de pe piata americana de vehicule industriale. Cu aceasta ocazie, unele dintre temele tratate au fost sistemele de telemetrie si comunicatii aplícate la flotele de transport, obtinerea electronica în timp real de informatii si reducerea de emisii contaminante cu ajutorul unor produse ca Diesel Exhaust Fluid (DEF), cunoscut ca si AdBlue în Europa.

La acest târg, a carui caracteristica este interactiunea între participanti, se reunesc an de an grupurile de interes cele mai importante si influente din sectorul transportului rutier. Organizatia este dusa la capat de TMC - Technology&Maintenance Council, Cojali USA fiind membru al acestui consiliu, asa cum am anuntat în acest blog în luna septembrie anul trecut.

Obiectivul TMC este sa îmbunatateasca si sa dezvolte tehnologiile relationate cu sectorul transportului, precum sa duca la capat o gestiune si mentenanta a vehiculelor mai bune. Consiliul dezvolta o serie de practici recomandate de inginerie si mentenanta, adoptate voluntar de catre flote, producatori si furnizorii de componente.
Rezumând, de-a lungul acestor zile Cojali USA a putut confirma importanta acestui eveniment, datorita importantei participantilor (Decision Makers), diversitatii activitatilor organízate si valoarea relatiilor comerciale stabilite. Fara nici o îndoiala,în urmatorul an Jaltest va fi prezent în rol de expozant.


Cojali USA, Inc.

Innovation & Technology

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu