Jaltest Română Blog

Cojali Group

Cojali Group

marți, 6 noiembrie 2012

Periferice Jaltest


În zilele noastre, avem la îndemâna mai multe optiuni, ca sa ne îndeplinim obiectivele. În Jaltest e la fel, oferim mai multe alternative cu scopul de a obtine cea mai buna diagnoza, cum ar fi cele trei modele de periferice.
De la început, Jaltest Soft foloseste un sistem operativ de Windows, care-i asigura versatilitatea.
În functie de caracteristicile utilizatorului, le-am împartit în trei grupe, ca sa putem oferi perifericul adecvat pentru fiecare:

Jaltest ToughPAD este tablet-ul cel mai adecvat pentru utilizatorii obisnuiti cu ultimele tehnologii. Ideal pentru cei care folosesc de obicei aparate tactile si care stiu sa le trateze cu multa grija. Datorita prestatiilor sale, se poate folosi si ca PAD, pentru procesare de documente, captura imagini, etc. Si este perifericul cel mai mic dintre cele recomandate de noi.

Uneori, într-un service se lucreaza în conditii dure, care ne obliga sa alegem un periferic mai rezistent. Un periferic, care nu numai sa aiba prestatiile necesare pentru o buna diagnoza, ci sa fie si robust, sa se adapteze la mediul de lucru din service, cu un ecran adaptabil la conditii de luminozitate diferite. Toate aceste conditii le îndeplineste Jaltest TABLET, caruia i-am adaugat mai multe prestatii si o protectie mai mare, ca sa-l adaptam atât utilizatorului standard, cât si acelora, care nu sunt familiarizati cu acest model de tablet.
Nu în ultimul rând, îi avem pe cei, care prefera sa aiba ultimul racnet în tehnologie si eficienta; Jaltest RUGGEDBOOK este ideal pentru utilizatorii, care vor sa aiba cel mai bun computer de diagnoza. Acesta este proiectat sa faca diagnoza în orice mediu, oricât de dure ar fi conditiile. Protectia si prestatiile sale apartin numarului 1 în top-ul celor mai bune calculatoare. Bineînteles, se poate utiliza cu mai multe scopuri, pe lânga Jaltest. Este tot-teren-ul nostru.

În concluzie, putem spune ca oferim diferite moduri de a face diagnoza, deoarece exista diferite tipuri de utilizatori în service-uri.

 “Obiectivul nostru este sa oferim diagnoza cea mai sofisticata, de forma cea mai usoara.”

Pedro Ruiz

Departamentul Export

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu