Jaltest Română Blog

Cojali Group

Cojali Group

luni, 12 noiembrie 2012

JALTEST, MODUL EXPERT


Modul expert din cadrul soft-ului Jaltest este o declaratie de responsabilitati din partea clientului, referitor la functiile si operatiile duse la capat cu testerul. Semnatura contractului pentru modul expert este necesara pentru siguranta utilizatorului final.

Încercam mereu sa ne îmbunatatim serviciile, oferind clientilor nostri solutii, care sa le permita sa economiseasca timp si efort, când folosesc produsele si serviciile noastre

De aceea, am îmbunatatit accesul la modul expert. De acum încolo contractul se semneaza on-line!

Procesul de obtinere a codului pentru modul expert s-a modificat începând cu versiunea Jaltest Soft 12.3. Utilizatorii Jaltest vor obtine noul cod pe site-ul Jaltest, folosind meniu-l “Expert Mode” si urmând pasii indicati.

În Jaltest Soft, meniu-l “Jaltest Link -> Activate Expert Mode”, primul pas este cel de mai jos, unde se avertizeaza ca exista o schimbare si se ofera utilzatorului un link, ca sa acceseze site-ul Jaltest, unde cu login-ul si parola corespunzatoare, vor putea obtine noul cod pentru modul expert.


Mesajul, pe care utilizatorii îl vor vedea referitor la modul expert, va aparea în zona de download, unde se indica noutatile versiunii, chiar înainte de link-urile pentru a descarca noua versiune.



Mesajul cu noul cod pentru modul expert se va trimite automat prin sms la numarul de mobil indicat si prin e-mail la adresa indicata.

Pe noul site Jaltest exista o zona de mesagerie, unde clientii pot primie mesaje din partea noastra, referitor la noile versiune de software, promotii, etc.



Jaltest: dispozitiv de diagnoza comod, util si orientat spre service

Liudmila Mishova, Export department


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu