Jaltest Română Blog

Cojali Group

Cojali Group

miercuri, 3 octombrie 2012

COJALI în Automechanika Frankfurt: un mare succes



Cojali a participat din nou la Automechanika Frankfurt, având parte de un mare succes si creând mari expectative. A expus în doua standuri, unul din ele prezentând noutatile din gamele de componente pentru sisteme de refrigeratie si frânare si noua marca pentru componente electronice reconditionate “COJALI Reman”. Si al doilea stand, în pavilionul de echipamente pentru ateliere, cu noutatile în diagnoza marca Jaltest.

Cei care au vizitat standul Cojali au putut verifica cum a progresat marca Cojali: noua gama de elemente electronice, cum ar fi comenzile de bord, supapele ECAS, supapele uscatoare de aer, supapele APU, modulatoarele ABS sau noua gama de senzori de frânare si înaltime. De asemenea s-a prezentat si noua unitate de control electronic e-ABS, o solutie inovatoare pentru remorci si semi-remorci.


Cu gama de componente pentru sisteme de refrigeratie, Cojali demonstreaza în continuare ca se afla în topul producatorilor de cuplaje si ventilatoare pentru vehicule comerciale, prezentând îmbunatatiri importante în cadrul cuplajelor cu control electronic.


Si ca punct culminant al inovatiilor în sectorul alternativ, s-a prezentat noua marca COJALI Reman, dedicata repararii componentelor electronice pentru vehicule industriale. Aceasta marca a prezentat un catalog nou cu o gama ampla de supape electronice, modulatoare, unitati de control electronic, etc. Toate acestea de o calitate echivalenta oricarui produs nou. 





























Pe de alta parte, în pavilionul 8 s-a expus marca Jaltest cu tot evantaiul de progrese pentru a îmbunatati rentabilitatea unui atelier, progrese, care i-au surprins pe vizitatori. În mod special, s-au prezentat noutatile în ceea ce priveste functiile si sistemele adaugate în ultima versiune din 2012 a software-ului de diagnoza. Ceea ce a demonstrat ca Jaltest este în continuare solutia cea mai completa si competitiva pentru camioane, remorci, autobuze, furgonete, tractoare si vehicule speciale.


O impresie pozitiva a creat software-ul de management al productivitatii pentru ateliere GRP, destinat sa îmbunatateasca rentabilitatea si timpii de lucri în acestea, o unealta indispensabila pentru atelierul modern.

În continuare, s-a putut vedea noul modul, care deja se poate achizitiona cu Jaltest. Cu numele de ETM (Electronic Test Module), Cojali lanseaza pe piata o solutie pentru diagnoza modulelor electronice cu scopul de a realiza reparatii mai rapdide si mai putin costisitoare.

Si punând punct final echipamentului de atelier, de asemenea a fost prezenta marca COFAN, de calitate si variata. Dedicata aprovizionarii industriale, a prezentat toate noutatile în unelte de mâna si pneumatice, echipament de protectie, abrazive si multe alte elemente, care completeaza o solutie eficiente pentru un atelier.


Rezumând si în concluzie, Cojali se întoarce în Spania cu satisfactia de a fi aratat tot ce are mai bun la expozitia cea mai importante din sectorul pieselor de schimb si echipamentelor de atelier, cu obligatia de a munci în continuare, în aceasi linie ca motto-ul sau, “Inovatie si Tehnologie”.

Santiago Alberca

Vizitati-ne pe:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu