Jaltest Română Blog

Cojali Group

Cojali Group

miercuri, 1 august 2012

Oportunitati de afaceri pentru ateliere


Din punct de vedere profesional, trecem printr-o perioada dificila. Situatia mondiala a redus vânzarile în general si concurenta este din ce în ce mai puternica. Camioanele noi apar cu sisteme inovatoare, pentru repararea carora este nevoie de ateliere specializate.

Pentru a întâmpina aceasta avalansa de exigente si provocari, Grupul Cojali ofera un aparat necesar: Jaltest.

Jaltest, usor de folosit si intuitiv, a devenit o unealta indispensabila pentru orice atelier din lume. Cele trei actualizari anuale ne permit sa evoluam în paralel cu cererea de noi sisteme. 

Si totusi, aceste trei actualizari nu sunt serviciul cel mai valoros oferit de catre acest aparat de diagnoza, ci varietatea de oportunitati de afaceri, pe care o ofera Jaltest.

Orice reparatie este posibila… motor, sisteme antipoluare, frâne… putem mari numarul de clienti si mentine în acest fel cifra de afaceri.

Cursurile de formare si asistenta tehnica sunt un ajutor de baza, când trebuie rezolvata orice problema… nu va mai fi nevoie sa spunem “Ne pare rau, nu putem repara acest camion aici”. Este un lux, pe care nu ni-l putem permite în ziua de azi.

Folosind Jaltest, vom avea mai multi clienti, ceea ce înseamna mai multe erori de reparat. Si Jaltest ajuta.

“JALTEST, CEL MAI BUN APARAT DE DIAGNOZA PENTRU A MENTINE FIDELITATEA CLIENTILOR”





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu