Jaltest Română Blog

Cojali Group

Cojali Group

joi, 9 august 2012

Jaltest Si Lumea Hi-TechJaltest


Într-o lume atât de competitiva, cum e cea a înaltei tehnologii, Jaltest îsi propune sa tina pasul si sa se plaseze la acelasi nivel cu marile marci.

În acest scop, ne bazam pe o echipa de aproape 100 de ingineri, care muncesc zi de zi sa dezvolte atât hardware-ul, cât si software-ul aparatului nostru, în asa fel încât acesta sa se plaseze în top-ul aparatelor de diagnoza.




Interfata Jaltest a evoluat de-a lungul anilor, combinând un support fizic robust si rezistent cu o retea complexa de circuite electronice si cipuri, ceea ce face ca informatia sa circule mai rapid. Conexiunea la PC, tablet, etc. se face via USB sau Bluetooth.


Propunerea noastra pentru periferice consta în cele mai noi calculatoare si tablet PC-uri, alese dintre cele mai corespunzatoare pentru a fi folosite în ateliere de reparatii. Si totusi, sistemul operativ folosit este printre cele mai noi folosite pe piata.

Alegerea noastra este sustinuta de certificatele obtinute si pe care le renovam periodic. ISO 9001:2000 UNE: 166002


Toate acestea ne obliga sa tinem pasul cu ultimele tendinte în lumea tehnologiei pentru diagnoza vehiculelor,  calculatoarelor si a calitatii. Viteza cu care se schimba lucrurile nu ne permite sa ne culcam pe lauri.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu