Jaltest Română Blog

Cojali Group

Cojali Group

joi, 9 ianuarie 2014

Functii disponibile în EDC7 MAN TGA

În continuare va vom arata câteva dintre functiile, pe care le puteti realiza în Unitatea de Control Electronic Diesel al unui MAN TGA.Mai înainte de toate, mergem la sectia camioane si alegem marca dorita, în acest caz, MAN.Dupa aceea alegem modelul si sistemul:

O data ce suntem înauntrul sistemului si am conectat corect, putem vedea functiile disponibile pentru acest sistem:Bineînteles, prima functie disponibila este cea de diagnoza, cu scopul de a diagnostica sistemul si de a putea citi posibilele erori prezente în sistema. Direct relationata cu aceasta functie este stergerea erorilor, datorita careia putem sterge erorile care au fost deja reparate.A doua functie pe care o putem gasi este cea de DATE ALE SISTEMULUI. Daca dam click, vom da de DATE ECU si DATE OPERATIE. Informatiile memorizate de unitatea centrala vor aparea în DATE ECU:

Daca în schimb alegem Date Operatie, vom accesa date importante relationate cu gazele de esapament, injectie, date de frânare, motor, etc.

Urmatoarea functie disponibila este cea de PARAMETRI. Aici se pot realiza doua actiuni diferite: resetare lampa MIL (Malfunction Indicator Lamp) si limitare cuplu si resetare factor de corectie sonda lambda.În cadrul optiunii MASURI, putem modifica valori ca km/h, mile/h, bari, atmosfere, grade ºC sau ºF. etc.

ACTIVARE COMPONENTE ne ajuta sa activam si sa dezactivam diverse componente relationate cu sistemul EDC:

Si în cele din urma, optiunea MANTENANTA ne permite sa anulam valorile dupa ce s-a schimbat filtrul de funingine:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu