Jaltest Română Blog

Cojali Group

Cojali Group

miercuri, 19 decembrie 2012

JALTEST ÎN LUME: Cursuri de formare în Chile


Saptamâna trecuta a avut loc primul training oferit în Chile distribuitorilor si clientilor finali Jaltest. Responsabilul zonal de vânzari, dl. Ruiz, si inginerul responsabil de cursurile de formare Jaltest, dl. Novés, au demonstrat tot ce dispozitivul nostru de diagnoza multimarca ofera utilizatorilor.

Cursul de formare a constat într-o parte teoretica si una practica. Partea teoretica a avut loc în aula de curs cu ajutorul documentelor si materialului pentru toti participantii, timp în care reprezentantii nostri au explicat cum functioneaza Jaltest. În cadrul partii practice, s-au realizat teste pe vehicule reale.

Datorita acetor cursuri, care se pot realiza oriunde, direct la sediile distribuitorilor, acestia îsi vor putea mari vânzarile, iar clientii finali vor putea beneficia de o formare de înalt nivel, care sa-i ajute sa profite la maxim de avantajele oferite de Jaltest.

Daca sunteti un client final Jaltest, nu ezitati sa-i propuneti distribuitorului nostru din zona sa organizeze un curs de formare personalizat.
Gloria M. Vélez, Departamento de Exportación

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu