Jaltest Română Blog

Cojali Group

Cojali Group

joi, 26 iulie 2012

Noutati T12.2 (lansare 15.06.2012)


Jaltest Soft a lansat noua versiune 12.2 pe 15 iunie 2012. Asa ca si pâna acum, aceasta versiune include noi caracteristici proiectate sa faca din Jaltest un software si mai complet, accesibil, intuitiv si atractiv

Auto detectare de sisteme

În ceea ce priveste Jaltest soft, putem întâlni multe îmbunatatiri. Cea mai importanta dintre toate este functia de detectare automatica a sistemelor. Aceasta functie a suferit multe shimbari, ca sa devina mai practica, mai usor de folosit si mai intuitiva.


Display de masuri

Una din caracteristicele cele mai interesante ale Jaltest Soft-ului a fost întotdeauna display-ul de masuri pentru a vizualiza anumite valori. Am perfectionat aceasta functie cu grafice noi si mai bune, care îmbunatatesc imaginea si utilizarea Soft-ului.


Comunicate tehnice interactive

Jaltest 12.2 include de asemenea comunicate tehnice interactive.





Asistenta on-line

Pe lânga aceste schimbari, Jaltest Soft 12.2 a lansat o functie de asistenta on-line cu ajutorul programului Teamviewer, care se poate accesa chiar de la început, în timpul programului de instalare. În acest fel, utilizatorii Jaltest vor avea acces imediat la asistenta tehnica.

Functii de diagnoza

Pe lânga aceste schimbari menite sa îmbunatateasca functionarea si imaginea Jaltest Soft-ului, s-au inclus de asemenea noi functii de diagnoza în camioane, autobuze, remorci si furgonete.

În cadrul camioanelor, remarcam noile functii de diagnoza pentru Hino, o marca asiatica cu o importanta din ce în ce mai mare, de aceea Jaltest lucreaza ca sa o acopere cât mai mult posibil.

De asemenea, este important sa mentionam avansul calitativ al diagnozei pentru vehicule comerciale usoare. Pâna acum, Jaltest s-a concentrat din ce în ce mai mult pe vehicule grele. De acum înainte, noile versiuni Jaltest Soft vor include si mai multe functii de diagnoza pentru acest tip de vehicule.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu